Welkom bij Modelspoor Groep Venlo

Een leuke en professionele club

De Modelspoorgroep Venlo (MGV) is een gezellige en actieve modelspoorclub met ongeveer 30 leden.
We bouwen aan diverse banen, bereiden tentoonstellingen voor of maken gewoon een praatje. In ons clubgebouw naast station Venlo komen we elke maandagavond en donderdagavond bij elkaar. 
Het bouwen van toonaangevende modelspoorbanen vereist erg veel inzet en deskundigheid. In de bandbreedte van timmerwerk tot elektronica. De leden hebben allemaal eigen specialismen en de MGV heeft al die specialismen in huis. 

Vertel me meer over de vereniging.

Toonaangevende tentoonstellingen

De MGV bouwt niet alleen aan modelspoorbanen, maar laat deze ook graag zien. Daartoe gaan we diverse keren per jaar op pad naar een tentoonstelling. We hebben diverse banen en opstellingen in de aanbieding. Onze banen onderscheiden zich door een mooie en afwisselend landschap, een vol automatische besturing en een gedreven groep mensen die altijd bereid is uitleg te geven of er iets over te vertellen.

Vertel me meer over jullie banen.


Waar zijn we binnenkort te zienHoudt de site in de gaten, meer data volgen binnenkort!

Nieuws

  • Zwitserland 2.0 toegevoegd Vanaf vandaag is er een nieuw gedeelte toegevoegd voor onze Zwitserland 2.0 baan. Ga snel kijken wat hier voor moois gemaakt wordt op Zwitserland 2.0 pagina!
    Geplaatst 2 dec. 2017 03:23 door Modelspoor groepVenlo
  • Succesvol MGV Event 2017 Het was een geweldig weekend met mooi wee! Wij kijken terug op een zeer geslaagd Event. Voor een mooie impressie te krijgen is er een fotoalbum op Facebook dat voor ...
    Geplaatst 13 mei 2017 01:29 door Modelspoor groepVenlo
  • Extra Arriva bus van Holland Oto te koop Modelspoorgroep Venlo heeft van Holland Oto goedkeuring gekregen om een nieuwe Arriva variant te mogen gaan verkopen. Het gaat om bus 9096 'Lijn 4 Valkenburg via Centrum'.Deze bus heeft ...
    Geplaatst 25 jan. 2017 12:21 door Modelspoor groepVenlo
Berichten 1 - 3 van 33 worden weergegeven. Meer bekijken »