Vereniging

Wie zijn wij?

De MGV is een club bestaande uit ongeveer 30 leden die allemaal gek zijn van treinen. De leeftijd varieert van jong tot oud.
Sommige leden hebben thuis een modelspoorbaan, anderen bouwen een baan op de club en sommige doen beiden.

Om lid te worden van de MGV is het niet nodig een expert te zijn op modelspoor gebied. We hebben allerlei kennis in huis en delen die kennis graag. Van elkaar kan je veel leren. Natuurlijk is het wel handig bekend te zijn met het modelspoor. We zijn geen opleidingsinstituut. 
Wat we van al onze leden verwachten is een eigen en actieve bijdrage. 

Banen

In onze club worden aan diverse banen gebouwd. Alle banen zijn in eigendom van een of meerdere leden. Die bepalen zelf wat ze willen realiseren en in welk tempo ze dat willen. Uiteindelijk is het wel de bedoeling dat alle banen beschikbaar zijn of komen voor tentoonstellingen.
Onze 3-rail baan is volledig modulair. Dat wil zeggen dat er eigenlijk niet 1 baan is, maar een verzameling van modules die op verschillende manieren aan elkaar gezet kunnen worden. We hebben duidelijke afspraken gemaakt over hoe de grens tussen de modules eruit moet zien. Zo zorgen we ervoor dat het ook daadwerkelijk op veel verschillende manier kan en altijd past.

Contributie

Alle leden betalen een jaarlijkse contributie. Jeugd leden betalen een lagere contributie.


Subpagina''s (4): Aanmelden Bestuur Contact Historie