Veelgestelde Vragen

Kan ik met de pin betalen.

Ja, bij de toegang kassa en bij de horecagelegenheden is er een mogelijkheid om consumptie bonnen te kopen en te pinnen. 
Bij de verkoopstands is het, afhankelijk van de verkoper, mogelijk om te pinnen. 
Er kan aan de kassa niet voor contant geld gepind worden.

 

Zijn de treinen rolstoel toegankelijk.

Helaas is alleen het terrein rolstoel toegankelijk. Er zijn geen perrons maar wel trappen aanwezig op het terrein om makkelijk de treinen in te kunnen.

 

Mag ik zelf eten en drinken meenemen.

Ja dat mag, behalve in de treinen die opgesteld zijn op het evenement terrein zelf. Er is een horecagedeelte aanwezig met zithoek om wat te eten en te drinken. Eten en drinken is via consumptiebonnen te koop. Consumptie bonnen zijn te koop bij de kassa en horeca gelegenheden.
Zorg dat je het netjes achterlaat en afval mee terugneemt of in de afvalbakken te gooien.

 

Kan ik kaartjes vooraf bestellen of reserveren?

Nee, wij hebben alleen een dagkassa waar de toegangskaartjes gekocht kunnen worden.

De entreeprijzen zijn voor beide dagen:

 Kinderen t/m 4 jaar  gratis
 Kinderen t/m 12 jaar € 2,50
 Volwassen             € 7,50

Consumptiebonnen á € 0,80 per stuk kopen. 

 

Waar kan ik parkeren.

Er zijn enkele parkeerplaatsen beschikbaar en men kan in de berm parkeren op de Marconistraat. Let wel dat de pendelbussen goed en veilig kunnen passeren. Ook is de openbare parkeerplaats op het kazerneterrein nabij NS station Blerick beschikbaar. Wij raden aan om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te komen. Vanuit NS station Venlo en station Blerick rijden er pendelbussen naar het evenemententerrein. Ook op het kazerneterrein is een bushalte naar het evenemententerrein.

 

Kan ik de treinen van binnen bekijken.

Ja dat kan, mits we toestemming van de eigenaren, die de treinen tentoonstellen, hebben. Medewerkers zullen dan aanwezig zijn om de treinen open te stellen voor bezichtiging. Er is dus kans dat een enkele trein niet van binnen te bezichtigen is of pas op een ander tijdstip. Alle bezichtigingen op eigen risico.

 

Zijn er pendelbussen van het station naar het evenemententerrein?

Ja, net als voorgaande jaren zal er een gratis pendelbus zijn van station Venlo en station Blerick naar het evenemententerrein.Wat zijn de aankomst en vertrek tijden van het museum materiaal?

Er zijn door de deelnemende partijen geen tijden van overbrengingsritten gemeld noch bevestigd bij het Rail&Road Event.